Diensten

Laden & lossen

De ene container is de andere niet. Wij weten dat. Door ons vooraf te verdiepen in de inhoud, kunnen wij exact bepalen hoeveel medewerkers de klus kunnen klaren. Dat gebeurt snel, maar ook veilig, efficiënt en voordelig, tegen de afgesproken stuksprijs.
Na ruim 30 jaar logistieke dienstverlening kent Stuwarooij het belang van een correct behandelde lading. Alles draait om uw producten. Wij gaan ermee om alsof het onze eigen spullen zijn.

 

Order verzameling

Orderpicken is een vak dat zich in rap tempo ontwikkelt, met alsmaar meer hightech. Door voortdurende training, begeleiding en (bij)scholing werken onze mensen optimaal met de nieuwste tools. Van ‘voicepicking’ tot ‘pick to light’.

Of het nou gaat om orderverzamelen, retour gekomen goederen of emballage, wij bieden maatwerk. Met een gegarandeerde, optimale productiviteit en een minimum aan pakfouten, allemaal tegen vooraf afgesproken, heldere tarieven.

Productiewerk & inpakwerk

Uw proces, onze dienstverlening. Soepel werkend, zonder dat u er omkijken naar hebt. Dankzij onze succesformule: een vast team eigen medewerkers, dagelijks aangestuurd door een eigen meewerkend voorman en wekelijks door een eigen projectmanager

Gehele logistieke proces

Onze opdrachtgevers zetten ons in op tal van plaatsen binnen hun bedrijven. Van productie op de inpakafdeling tot heftruckwerk en laden en lossen van containers. Hét bewijs van onze allround inzetbaarheid, voor elke vorm van logistieke ondersteuning.

Certificaten:

Socials:

Lader & Losser

maart 1, 2024

2.301 -2.792

Zaltbommel

32-36 uur

Opleidingsniveau

Wat ga je doen?

Al meer dan 30 jaar is Stuwarooij met meer dan 500 medewerkers dé partner voor logistiek Nederland. Als lader/losser (Stuwadoor) van zeecontainers of vrachtwagens werk je veelal met een vaste collega bij verschillende opdrachtgevers op verschillende locaties in het land. Het laden en lossen van containers is erg afwisselend, niet alleen de opdrachtgevers en de locaties wisselen, geen container of lading is hetzelfde! Dus houd jij van afwisselend werk? Dan is een baan bij Stuwarooij iets voor jou!

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het veilig laden en lossen van zeecontainers en vrachtwagens.

Wat bieden wij?

Wij vragen het één en ander van jou, maar wij vertellen je natuurlijk graag wat je van ons kunt verwachten. Hieronder een aantal arbeidsvoorwaarden.

Wat bieden wij?

Al meer dan 30 jaar is Stuwarooij met meer dan 500 medewerkers dé dienstverlener voor logistiek Nederland én ontzorgen staat daarbij centraal! Bij ons gaat dat verder dan het ondersteunen van bedrijven. Wij nemen graag werk uit handen bij onze klanten, inclusief de leiding en toezicht. Hoe? Simpel Wij leveren maatwerk en bieden totaaloplossingen voor elke logistieke vraag.