Contact

Contactgegevens

E-mail

info@stuwarooij.nl

Bellen

088-9081300

Locatie

Van Voordenpark 16
5301 KP Zaltbommel

KvK

11032126

BTW

800053515B01

Heb je een vraag?

Wilt u meer informatie? Of wilt u een open sollicitatie aan ons sturen? Vul dan het formulier in en wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Bedrijfsnaam *
E-mail *
Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
Onderwerp *
Bericht *
Aanmelden nieuwsbrief
Akkoord AVG *

Certificaten:

Socials:

Lader & Losser

maart 1, 2024

2.301 -2.792

Zaltbommel

32-36 uur

Opleidingsniveau

Wat ga je doen?

Al meer dan 30 jaar is Stuwarooij met meer dan 500 medewerkers dé partner voor logistiek Nederland. Als lader/losser (Stuwadoor) van zeecontainers of vrachtwagens werk je veelal met een vaste collega bij verschillende opdrachtgevers op verschillende locaties in het land. Het laden en lossen van containers is erg afwisselend, niet alleen de opdrachtgevers en de locaties wisselen, geen container of lading is hetzelfde! Dus houd jij van afwisselend werk? Dan is een baan bij Stuwarooij iets voor jou!

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het veilig laden en lossen van zeecontainers en vrachtwagens.

Wat bieden wij?

Wij vragen het één en ander van jou, maar wij vertellen je natuurlijk graag wat je van ons kunt verwachten. Hieronder een aantal arbeidsvoorwaarden.

Wat bieden wij?

Al meer dan 30 jaar is Stuwarooij met meer dan 500 medewerkers dé dienstverlener voor logistiek Nederland én ontzorgen staat daarbij centraal! Bij ons gaat dat verder dan het ondersteunen van bedrijven. Wij nemen graag werk uit handen bij onze klanten, inclusief de leiding en toezicht. Hoe? Simpel Wij leveren maatwerk en bieden totaaloplossingen voor elke logistieke vraag.